lördag 9 juli 2011

Ikea PS Sinka


Vill ha den här byrån från Ikea men den har varit slut jättelänge nu. Finns inga besked om när eller om den kommer in igen tyvärr.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, måste svara på detta! har också väntat och väntat så jag ringde till slut ikeas kundtj. förra v. De sade att den går ur sortimentet i okt så det är inte troligt att den alls kommer in till varuhusen igen. Där kände jag att vad tusan, är det helt kört nu då? Jag skulle kunna tänka mig en weekend.resa till Helsinki om den finns där.. kollade men slut på ikeavaruhusen i hela norden. Hittade ett i tyskland (Kassel) men kändes lite för risky att åka iväg på vinst och förlust för ett skåp som lika gärna kunde bli sålt 15 min innan vi klev in i butiken. Men kolla England! Där har de inte riktigt blivit lika blanka i ögonen som vi. Har du vänner i London, be dem åka ut till ikea wembley och ta hem sinka åt dig. Idag har de 6 skåp kvar, i fredags hade de 10 så jag gissar att folk i london börjar inse att de är på väg att ta slut. Lycka till! hälsar Annika

Babbelibub sa...

Annika: Tack för infon! Känns jättetrist att den inte finns att få tag i. Blir nog (dyr) övervikt om man skulle försöka få hem en från London. Jag håller tummarna på Blocket. Någon gång måste ju någon tröttna eller inse att den ökat i värde :)